Ohutud määrdeained toiduainetööstusele – ADDINOL FoodProof

Määrdeained, mida kasutatakse toiduaine-, joogi-, farmaatsia- ja kosmeetikatööstuses, peavad lisaks tehnilistele nõuetele vastama ka rangetele toiduohutusalastele, hügieenialastele ja kvaliteedinõuetele. Arvestades et määrdeainete ülesanne on lisaks määrimisele kaitsta ka kulumise ja korrosiooni eest, jahutada, tihendada, [...]

2018-07-23T22:12:49+03:0007.09.2017|

Viskoossus – õli tähtsaim füüsikaline suurus

Viskoossus on õli tähtsaim füüsikaline suurus ja üks põhiomadusi, millel on õige määrdeaine valikul otsustav roll. Viskoossus sõltub temperatuurist ning on mõjutatav spetsiaalsete manustega. Viskoossus võib õli kasutamise ajal muutuda. Kui me räägime tänapäeval [...]

2018-07-23T22:08:41+03:0028.08.2017|

Title