Ohutud määrdeained toiduainetööstusele – ADDINOL FoodProof

07.09.2017

Määrdeained, mida kasutatakse toiduaine-, joogi-, farmaatsia- ja kosmeetikatööstuses, peavad lisaks tehnilistele nõuetele vastama ka rangetele toiduohutusalastele, hügieenialastele ja kvaliteedinõuetele. Arvestades et määrdeainete ülesanne on lisaks määrimisele kaitsta ka kulumise ja korrosiooni eest, jahutada, tihendada, puhastada ning tagada seadmete sujuv ja tõrgeteta töö, on äärmiselt oluline leida just see õige ja sobiv määrdeaine.ADDINOLi uus määrdeainete tootesari toiduaine-, joogi-, farmaatsia- ja kosmeetikatööstusele kannab alates tänavu septembrist nime ADDINOL FoodProof. Uus tootesari sisaldab laias valikus parendatud jõudlusega määrdeaineid reduktoritele, hüdrosüsteemidele, kettidele, kompressoritele, vaakumpumpadele ja suruõhuseadmetele.

Kõik meie uue ADDINOL FoodProof tootesarja koostisosad on toiduohutusalaste õigusaktide kohaselt tervisele ohutud ja vastavad EL-i direktiividele, NSF H1 kategooria ja koššeri nõuetele. Lisaks on koostisosad vastavuses ka rahvusvaheliselt tunnustatud FDA-direktiiviga ega sisalda allergeene.

© 2015 ADDINOL Lube Oil OÜ / Kontaktid / Sisukaart